Barcelona overvejer januar-bud på Spurs-stjerne

Barcelona jagter stadig en midterforsvarer, og nu er Tottenhams Jan Vertonghen kommet ind i billedet

Jan Vertonghen sættes i forbindelse med FC Barcelona. (Foto: AP)
Jan Vertonghen sættes i forbindelse med FC Barcelona. (Foto: AP)

Historierne om Barcelonas jagt på en midterforsvarer har kørt i flere transfervinduer, og de kommer til at køre igen nu, hvor januar-vinduet rykker tættere og tættere på. Thiago Silva, David Luiz og Daniel Agger stod på ønskelisten i sommer, og de står der givetvis stadigvæk sammen med tyske Mats Hummels, der dog lige nu er skadet.

I følge El Mundo Deportivo er der dog føjet et nyt navn til den liste.

Se også: Sejr til presset Tottenham-manager

Tottenhams Jan Vertonghen skulle være utilfreds med tilværelsen i London-klubben, og derfor menes han også at være åben for det tilbud, som Barcelona angiveligt er ved at strikke sammen i forsøget på at kapre den belgiske forsvarer.

Jan Vertonghens tekniske egenskaber med bolden og hans mulighed for at blive registreret til Champions League i foråret gør ham attraktiv for Tata Martino, der har brug for en forsvarer til at aflaste og siden erstatte 35-årige Carles Puyol.

Se også: Nu igen: Laudrup nævnes som Spurs-emne

Buddet skulle lyde på godt 180 millioner kroner, men Tottenham vil formentlig ikke være ovenud lykkelige ved tanken om at sælge én af klubbens bedste spillere midt i en sæson, hvor de i forvejen ikke er særlig godt kørende efter at have sagt farvel til Gareth Bale i sommer. Tottenham tabte således, med Jan Vertonghen på holdet, til Manchester City i weekenden med 6-0, og holdet er nu dumpet ned på Premier Leagues niendeplads.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere