City-stopper savner en fair chance

Joleon Lescott vil gerne blive i Manchester City, selvom den engelske landsholdsspiller ikke er fast mand under Manuel Pellegrini

Joleon Lescott (th.) kan snart være fortid hos Manchester City. (Foto: AP/Jon Super)
Joleon Lescott (th.) kan snart være fortid hos Manchester City. (Foto: AP/Jon Super)

Joleon Lescotts fremtid på Etihad Stadium hænger i en tynd tråd, efter forsvarsspilleren ikke har fået meget spilletid for Manuel Pellegrinis tropper. Forsvarsspillerens kontrakt udløber efter denne sæson, og endnu er der ikke en ny aftale i støbeskeen.

Lescott skulle angiveligt i sommer ikke have været positivt indstillet på flere år i Manchester-klubben, men nu har piben fået en anden lyd. Midtstopperen vil således blive i Manchester, men accepterer også et muligt skifte, hvis klubben ikke ønsker et fremtidigt samarbejde.

- Jeg ønsker at blive, og det er det centrale. Men klubben har ikke henvendt sig endnu, så jeg ved ikke, hvordan situationen er. Hvis jeg i fremtiden spiller her, er det dejligt. Hvis jeg spiller et andet sted, så må det være sådan, siger Lescott til Sky Sports.

Se også: Nasri har fået et boost af Pellegrini

Den engelske landsholdsspiller er som nævnt ikke en af Pellegrinis foretrukne, og Lescott efterspørger flere chancer for at bevise, at klubben skal forlænge med ham.

- Jeg er nødt til at få en fair chance. Ingen kan garantere, at jeg skal spille hver uge, men jeg vil gerne have følelsen af, at hvis jeg spiller, og vi spiller godt, så kan jeg forblive på holdet. Jeg vil bare gerne behandles som alle andre, lyder det en smule bittert fra Lescott.

Joleon Lescott har spillet i Manchester City siden 2009, hvor han skiftede fra Everton.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere