City-back: Jeg spiller ikke nok

Micah Richards er ikke tilfreds med den mængde spilletid, han får i Manchester City

Micah Richards (tv.) i duel med Bayern Münchens Frank Ribery i de to klubbers første Champions League-møde i denne sæson. (Foto: AP/Clint Hughes)
Micah Richards (tv.) i duel med Bayern Münchens Frank Ribery i de to klubbers første Champions League-møde i denne sæson. (Foto: AP/Clint Hughes)

Der står en argentiner i vejen for en englænder. Det kunne have været en indledning til en rapport fra Falklandskrigen, men det er det nu ikke. Det handler om krigen på højre backen i Manchester City, hvor Pablo Zabaleta i øjeblikket sidder tungt på spilletiden. Det betyder, at engelske Micah Richards i denne sæson har måttet nøjes med at få spilletid i seks kampe, og det er han ikke tilfreds med.

Richards kontrakt med den engelske storklub løber ud til sommer, men selvom klubben allerede har tilbudt ham en forlængelse, vil han først se, hvor meget spilletid han får i denne sæson.

- Jeg ser på min kontraktsituation, når sæsonen er færdig. Forhåbentlig har jeg til den tid spillet nok (til at ville skrive en ny kontrakt, red.), men for øjeblikket spiller jeg ikke nok til at være i topform, siger Richards ifølge goal.com.

Se også: City-stopper savner en fair chance

Den 25-årige højre back har spillet hele sin professionelle karriere i Manchester City, og det er også der, han helst vil blive. Der har dog længe været spekuleret i, at han kunne være på vej væk fra Etihad Stadium, hvor flere italienske klubber angiveligt skulle lure på at opsnappe den bomstærke back.

- Det er mit ønske aldrig at forlade City, men som det går lige nu, er det en af de ting, hvor man bliver nødt til at stoppe op og spørge sig selv, 'spiller jeg nok?'

Allerede som 17-årig brød Richards igennem på Citys førstehold, men de seneste sæsoner har han altså stået i skyggen af argentinske Zabaleta.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer