TV: Chelsea overvandt katastrofestart

Chelseas manager José Mourinho var svært tilfreds med, at Chelsea overvandt en scoring efter kun 13 sekunder

Chelsea-spillerne kom godt igen og vandt 3-1. (Foto: AP)
Chelsea-spillerne kom godt igen og vandt 3-1. (Foto: AP)

Tilskuerne havde vel dårligt sat sig, da gæsterne fra Southampton bragte sig foran 1-0 hos Chelsea i London sent søndag eftermiddag.

Alligevel overvandt stjernerne fra Chelsea chokket fra Premier Leagues overraskelse og vandt med tre scoringer i anden halvleg.

Først og fremmest fordi holdet viste tålmodighed, mener manager José Mourinho. Og selv om han og alle andre blev taget på sengen af Jay Rodriguez, som udnyttede en fejl fra Michael Essien, mener Mourinho, at Chelsea i sidste ende overraskede gæsterne.

- Vi vidste, at vi kunne ændre tingene i anden halvleg, og jeg synes, at vores præstation i anden halvleg var afsindigt god. Vi viste følelser, hjerte og kvalitet.

- Jeg tror, at vi gav Southampton noget, de ikke havde regnet med, og ikke kunne stille noget op mod, fortæller manageren ifølge tv-stationen Skysports.

Se også: PL-klubber betaler næsten en mia. til agenter

Chelsea gik altså til pause bagud med 0-1. Trods alt en uvant situation for et hold, som ikke havde tabt de seneste 66 hjemmekampe i Premier League. Så manageren havde en besked i pausen.

- Jeg sagde til spillerne, at det er let nok at spille fodbold, når man vinder. Det er nu, vi skal vise, at vi har karakter.

Ifølge José Mourinho var det helt bevidst, at Chelsea ventede til anden halvleg med at satse og spille med større risiko i jagten på scoringer.

- Vi forblev rolige. Selv da Oscar måtte gå ud kort før pausen. Da satte jeg Frank Lampard ind, ikke Demba Ba. Vi vidste hvad vi skulle gøre.

- Mata spillede som en falsk wing. Han søgte hele tiden ind i banen. Ramires og Lampard pressede højt på banen, og vi vandt fortjent, siger han.

Se også: Chelsea forhandler med Porto-topscorer

Med sejren over Southampton er Chelsea og Manchester City helt lige i jagten på førerholdet Arsenal.

0 kommentarer
Vis kommentarer