Hull-ejer truer med at sælge klubben

Hulls ejer, Assem Allam, truer fansene med at sætte kubben til salg, hvis de ikke accepterer navneskiftet til Hull City Tigers

I august kom det frem, at Hull City Association Football Club skifter navn til Hull City Tigers, og det er faldet mange fans for brystet. Klubben har heddet førstnævnte navn i 109 år, og sådan noget ændrer man ikke bare lige på, mener de.

Derfor har de nu iværksat en kampagne, der skal få den kontroversielle ejer, Assem Allam, til at skife mening. Kampagnen omfatter blandt andet, at fansene synger "City till I die" under kampene, mens bannere med samme tekst og "We Are Hull City" er blevet fremvist på stadion. 

"City till I die"-sangene imponerer dog ikke Assem Allam, som anser de protesterende fans som en minoritet.

- De kan dø, så snart de vil, så længe de overlader klubben til hovedparten, som bare vil se god fodbold, siger han til avisen The Independent. 

Han mener desuden, at bannerne og sangene forstyrrer spillet på banen, og foreslår i stedet fansene at købe reklameplads på stadion. Han fastholder, at den "stille majoritet" støtter ham, men skulle det modsatte vise sig at være tilfældet, tøver han ikke med at tage affære.

- Jeg er en simpel mand. Vil de have mig til at blvie? Hvis det er "Nej tak", så fint, i løbet af 24 timer bliver klubben sat til salg. Jeg vil ikke lægge et eneste pund mere, siger han. 

I søndagens hjemmekamp blev spillerne dog ikke forstyrret af hverken bannere eller sange. De slog således Liverpool med 3-1, og det var Tigrenes første sejr over de røde nogensinde.

0 kommentarer
Vis kommentarer