Ærlig Laudrup: Forskellen på klasse og verdensklasse

- Mærkeligt at tabe 3-0, når vi har gjort så meget rigtigt, lød det efter kampen fra Swansea-manageren

Swansea havde muligheden for at komme tilbage i kampen i første halvleg, men i stedet viste City sin klasse i den anden. (Foto: Jon Super/AP)
Swansea havde muligheden for at komme tilbage i kampen i første halvleg, men i stedet viste City sin klasse i den anden. (Foto: Jon Super/AP)

Når man tænker på, hvordan det gik Tottenham (6-0) og Norwich (7-0) på Etihad Stadium, slap Swansea nødigt fra mødet med Premier Leagues ubestridt bedste hjemmehold.

Selv uden de skadede Michu og Wilfried Bony var waliserne i stand til at komme sig oven på en chokstart, hvor Negredo bragte Manchester City i front direkte på frispark efter blot otte minutter. Waliserne producerede flere chancer, og de Guzman brændte sidst i første halvleg på det skammeligste alene med Pantilimon i City-målet.

Sådan bliver man ikke de første i denne sæson til at tage point fra Etihad Stadium i Manchester med point.

I stedet kunne Michael Laudrup efter kampen filosofere over et 3-0-nederlag, som betyder, at Manchester City i denne sæson har vundet syv hjemmekampe ud af syv mulige med en samlet målscore på 29-2.

- Det er mærkeligt at tabe 3-0, når vi har gjort så meget rigtigt. Det er forskellen på at have gode spillere, som vi har, og så nogle af de verdensklasse-spillere der spiller for dem, konstaterede Swanseas danske manager efter kampen til engelske medier.

Se også: TV: Suveræne City fik ram på Laudrup

Han refererede blandt andre til tomålskytten Samir Nasri, Negredo, Yaya Touré og Sergio Agüero. Sidstnævnte gik målløs fra banen for blot anden kamp ud af ti mulige.

- Vores taktik før kampen var at forsøge at være så boldbesiddende som muligt. Vi spillede en god første halvleg, men du kan se, at nogle af deres spillere kun har brug for et splitsekund for at vende en kamp, sagde Laudrup.

Se højdepunkter fra Manchester City-Swansea:

Man.City-Swansea 3-0: City udspillede Laudrup og co.

0 kommentarer
Vis kommentarer