Derfor røg Agger af igen

Brendan Rodgers er bekymret over forsvarssituationen i Liverpool

Daniel Agger kan i aften vende tilbage til Liverpools hold, hvis det passer manager Brendan Rodgers, der har svært ved at finde sit faste stopperpar. (Foto: Polfoto).
Daniel Agger kan i aften vende tilbage til Liverpools hold, hvis det passer manager Brendan Rodgers, der har svært ved at finde sit faste stopperpar. (Foto: Polfoto).

Martin Skrtel og Daniel Agger har spillet flere end 400 Liverpool-kampe i det centrale forsvar, men det havde ingen betydning for manager Brendan Rodgers valg i søndagens 1-3 blamage mod Hull.

Her var den danske landsholdskaptajn på ny røget af holdet.

Den officielle forklaring: Mangel på fysisk styrke.

Se også: Italiensk storklub efter Agger

Derfor valgte manageren Kolu Toure, men det var ingen stor succes på dagen.

- Jeg føler, at vi ofte har problemer overfor fysisk stærke modstandere, og Toure er en spiller som kan håndtere de fysisk stærke typer. Det var ideen med at bruge ham - i stedet for Agger - mod Hull, mens Skrtel har været fremragende, siden han kom tilbage på holdet. Derfor var det et rent taktisk valg, forklarer Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

Liverpool har haft en fin start på sæsonen, men holdet har lukket mange mål ind og manageren har haft svært ved at finde den ideelle makker til Martin Skrtel, som har spillet hver gang.

Manageren påpeger, at det er meget vigtigt snart at finde den stopperduo, han skal spille med.

- Hvis jeg føler, jeg skal ændre på forsvaret i en kamp for at få et resultat, vil jeg gøre det, slår Brendan Rodgers fast.

Se også: Mølby: Farligt at blive skadet i Liverpool

Bemærkelsesværdigt er det, at klubbens dyreste forsvarsspiller nogensinde - Mamadou Sakho - har været ude på bænken de seneste kampe.

Samtidig er Daniel Agger udnævnt til viceanfører, men den status har han reelt ikke i truppen lige nu, hvor han ikke ved, om han er på eller uden for holdet fra kamp til kamp.

I aften får man et nyt billede på, hvad Liverpool-manageren vælger, når The Reds hjemme på Anfield møder Norwich.

Se også: Manager langer ud efter Daniel Aggers kollegerDaniel Agger er den dansker, der har spillet flest minutter i årets Premier League. Men selv for ham har det været en blandet sæson. Foto: AP Sport og Spil Sådan har danskerne klaret sig i Premier LeagueDet er ikke blevet til meget mere end dette foto til ære for pressen for Andreas Cornelius i Cardiff. (Foto: Cardiff City FC) Sport og Spil 131.000 kroner i minuttet: Så vilde er Premier League-danskernes lønninger

0 kommentarer
Vis kommentarer