Mourinho: Arsenal er IKKE vores største rivaler

Selvom Arsenal ligger nummer et i Premier League, er det ikke dem, som Chelsea skal konkurrere med mesterskabet om. Det bliver i stedet Manchester City

Jose Mourinho ser Manchester City som sin største trussel til mesterskabet (Foto: AP)
Jose Mourinho ser Manchester City som sin største trussel til mesterskabet (Foto: AP)

Hvis Chelsea og Jose Mourinho skal vinde det engelske mesterskab, bliver deres største konkurrenter ikke Arsenal, som ellers ligger nummer et lige nu. Den portugisiske manager tror i stedet mere på Manchester City, som har en helt sublim trup. 

- De har løsninger og løsninger og løsninger. Så hvis du spørger mig, hvilket hold jeg mener har mest at skyde med, må jeg prøve at være ærlig. Jeg undskylder til de andre, hvis de ikke er glade for, hvad jeg siger, men efter min mening er City holdet med mest at skyde med, siger han ifølge Daily Mail. 

Mourinho er især imponeret over den trupsammensætning, som City-manager Manuel Pellegrini råder over. De er alle i deres bedste fodboldalder. 

- City har ikke gamle spillere, de har ikke ustabile spillere. Du ser dem alle, spillere med stor modenhed, spillere med stor erfaring. Sergio Agüero, Edin Dzeko, Alvaro Negredo og selv Stevan Jovetic, dette er de fire angribere. Hvis man går til andre positioner, ser man Yaya Toure, Fernandinh, ingen over 30, ingen under 23. Truppen er simpelthen fantastisk, siger han.

Chelsea ligger lige nu nummer to i Premier League og har fire point op til Arsenal. 

0 kommentarer
Vis kommentarer