TV: Her tænder hidsig West Ham-spiller helt af

West Hams Ravel Morrison var heldig med ikke at få direkte rødt kort, da han efter slutfløjtet i 1-0 nederlaget til Crystal Palace slog en spiller i ansigtet

Crystal Palace fik en af de sjældne sejre i Premier League på et af de efterhånden også sjældne mål af den maroKkanske angriber Maraoune Chamakh, men det var voldsom en episode umiddelbart efter slutfløjt, der stjal opmærksomheden.

West Hams Ravel Morrison langede nemlig en flad hånd direkte i hovedet på Crystal Palaces Joe Ward. En episode, der oftest vil give et direkte rødt kort, men som her blot udløste et gult kort.

Se også: TV: Så tror pokker, Sunderland er bundhold ...Se også: TV: Derfor spiller man, indtil dommeren fløjter!

Inden overfaldet havde Morrison taget en spurt over næsten 50 meter for at blande sig i episoden, der var startet med, at Morrisons holdkammerat James Tomkins med vilje tyrede bolden på Ward, efter kampen var fløjtet af.

Det blev Palace-spilleren mildt sagt rasende over, og det var i den efterfølgende tumult, at Morrison ville blande sig og derfor spurtede de små 50 meter for at gå til angreb på Ward, som han slog i hovedet med flad hånd.Ravel Morrison slår sin modstander i hovedet med flad hånd - se klippet i toppen af artiklen (Foto: TV3 Sport)
Ravel Morrison slår sin modstander i hovedet med flad hånd - se klippet i toppen af artiklen (Foto: TV3 Sport)


Får karantæne
Ravel Morrison har tidligere vist sig fra sin grimme side. Tidligere på sæsonen var han involveret i en episode med sin egen holdkammerat Wilfried Zaha på Englands U 21-landshold.

West Hams manager, Sam Allerdyce, var så vred over dommernes indsats i kampen, at han sendte sin assistenttræner, Neil Macdonald, til det officielle pressemøde. Han hævdede dog, at han ikke havde set situationen.

- Det var ud af ren frustration over ikke at få noget ud af kampen. Det var ikke kun ham, der var skuffet - det var hele holdet, sagde Macdonald efter kampen, da han blev spurgt om episoden.

Se også: Tottenham-angriber dumper sig selvSe også: Laudrup sigter højt: Mindst fire point de kommende dage

Morrison har dog alligevel karantæne i næste runde, da det var sæsonens femte gule kort.

Hjemmeholdet Crystal Palace kan til gengæld glæde sig over, at de med sejren rykkede væk fra den sidsteplads, de ellers har haft patent på hele sæsonen. Den plads har de nu overladt til Sunderland, der i dag møder Chelsea på hjemmebane.

Palace vandt på Arsenal-floppet Maroune Chamakhs fine hovedstødsscoring i første halvleg. Et mål, du kan se herunder:
TV: Se Chamakh med sjældent PL-mål

Daniel Agger er den dansker, der har spillet flest minutter i årets Premier League. Men selv for ham har det været en blandet sæson. Foto: AP Sport og Spil Sådan har danskerne klaret sig i Premier League

0 kommentarer
Vis kommentarer