TV: Se Suárez score fra 35 meter i storsejr

Premier League-topscoreren havde en forrygende aften mod Norwich og scorede fire gange - deriblandt en langskudsperle fra 35 meter

Luis Suárez scorede hattrick, da Liverpool slog Norwich ?-? (Foto: AP)
Luis Suárez scorede hattrick, da Liverpool slog Norwich ?-? (Foto: AP)

Luis Suárez ville ikke lade Nicklas Bendtner stjæle avisoverskrifterne i England.

Premier League-topscoreren valgte at gå målamok, da Norwich fik en ordentlig fodboldlektion på Anfield. 5-1 vandt Liverpool, og Suárez lavede fire mål. Og hvilke mål!

Det ene var flottere end det andet, og der var ikke noget at sige til, at Suárez smilede bredt, da han havde hugget sit tredje mål i kassen efter kun 35 minutter.

Se også: Bendtner tog fusen på alle: Mål efter 89 sekunder

Den kontroversielle angriber startede sit private goal show efter et kvarter, da bolden lidt tilfældigt landede hos ham.

Men herfra stoppede tilfældighederne også. For Luis Suárez vidste præcist, hvad han ville. Han lod bolden hoppe en enkelt gang, og selv om han var 35 meter fra Norwich-målet, trykkede han resolut af og passerede en overrasket John Ruddy med sit drømmehug.Norwich burde ellers være advaret om Suárez' åbenlyse kvaliteter inden opgøret. I de tre forudgående Premier League-møder mellem de to klubber havde uruguayeren scoret syv gange, men kanariefuglene har stadig ikke fundet recepten mod Suárez.

Han blev med sit hattrick den første spiller nogensinde i Premier League-historien, der har scoret tre hattricks mod det samme klub og er nu oppe på flere Premier League-mål i denne sæson (13) end Norwich (12).

I 2. halvleg beviste Suárez endnu en gang, at han er en fremragende frisparksskytte, da han 16 minutter før tid drejede et frispark smukt forbi Ruddy, og hvis unge Raheem Sterling ellers havde været lidt mindre selvisk, var det også blevet til flere Suárez-mål.

Men den unge englænder 'glemte' at spille sin brandvarme holdkammerat i en situation i starten af 2. halvleg, hvor Premier League-topscoreren ellers trippede for at score endnu et mål. Så var Suárez mere gavmild og lagde flot op til Sterlings 5-1-træffer kort før slutfløjt.

Se også: John Terrys far sigtet for racisme og vold

Daniel Agger var efter sin taktiske bænkning mod Hull tilbage i startopstillingen og spillede hele kampen. Han blev i det 83. minut den lille i luftduellen med Bradley Johnson, som kunne heade et trøstemål ind bag Mignolet.

Den danske landsholdsanfører havde ellers haft godt fat i sin tidligere holdkammerat fra Brøndby Johan Elmander, der ene mand i front ikke kunne stille meget op for Norwich.

Meget godt kan siges om svenske Elmander, men nogen Luis Suárez bliver han aldrig ...

0 kommentarer
Vis kommentarer