TV: Se Suarez gå mål-amok

Liverpools Luis Suarez stjal overskrifterne i går med fire flotte scoringer, og manager Brendan Rodgers er imponeret over sin angriber

Nicklas Bendtner var overraskende med fra start for Arsenal og scorede endda et lynmål i sejren over Hull, men alligevel var det primært Liverpools Luis Suarez, der stjal overskrifterne i går, da han var manden bag fire af målene i nedslagtningen af Norwich på Anfield Road. 

Aftenen bød blandt andet på et smukt frisparksmål og et sandt drømmemål på en flugter fra distancen, og generelt var det Luiz Suarez her, der og alle vejene.

Se også: Bendtner tog fusen på alle: Mål efter 89 sekunder

Efter kampen havde manager Brendan Rodgers da også svært ved at holde igen med lovprisningerne om den formstærke urugayaner, der med gårsdagens mål nu er oppe på 13 scoringer i Premier League.

- Jeg vil altid helst tale om holdet, men du er nødt til at betragte Luis som en af de bedste angribere i verden. Han er kun 26 år, og han vil forbedre sit spil yderligere i de kommende år. Han har nok aldrig været gladere end nu, og han viser modenhed i sit spil. Klubben passer ham perfekt, og jeg tror stadig, at hans bedste år bliver her, siger Brendan Rodgers. Se også: Efter 'mord' på Suarez: Jeg fortjente rødt kort

Med sejren ligger Liverpool på en øjeblikkelig fjerdeplads i Premier League, inden der i weekenden måske venter yderligere point og et Luis Suarez-show, når Liverpool hjemme på Anfield Road møder West Ham.

Se alle målene i toppen af artiklen, eller nyd Suarez første mål fra 35 meter herunder:
TV: Suarez åbner med pragtmål fra 35 meter

0 kommentarer
Vis kommentarer