Laudrup indrømmer Remy-interesse

Michael Laudrup og Swansea var forsøge at anskaffe sig Loic Remy i sommer, men i aften står de overfor franskmanden, når Newcastle gæster Liberty Stadium

Det var ikke nogen hemmelighed, at Swansea var meget interesserede i at tilknytte en ny angriber i sommerens transfervindue, og i sidste ende købte de Wilfried Bony i hollandske Vitesse. 

Valget kunne dog lige så godt have faldet på en franskmand i stedet for en ivorianer. Michael Laudrup fortæller, at han og klubben var ude efter Newcastles Loic Remy, som er lejet i Queens Park Rangers.

- Han er virkelig en spiller. Jeg har godt lide ham. Han var en af de spillere, jeg var interesserede i i sommer. Det er der ingen tvivl om, siger Laudrup ifølge Daily Mail. 

- Han er en spiller, som jeg kan lide. Han har alt. Han har hurtighed, individuelle kvaliteter og mål. 

I aften står Laudrups Swansea-mandskab så overfor Remy, der har scoret otte mål i ni kampe for Newcastle, og han er fuldstændig med på, hvem de hvidklædte walisere skal holde øje med. 

- Der er to nøglespillere for Newcastle, vi skal stoppe. Remy og leveringen til ham, som kommer fra Cabaye. De er hovedtruslerne, siger den danske manager.

0 kommentarer
Vis kommentarer