Mourinho ser mange gode år i Terry

John Terry skal ikke nødvendigvis bekymre sig om sin udgående kontrakt, for Mourinho tror på sin kaptajn.

John Terry har ifølge José Mourinho mange gode år i sig endnu. (Foto: AP)
John Terry har ifølge José Mourinho mange gode år i sig endnu. (Foto: AP)

Til sommer kan det reelt være slut på en epoke i Chelsea, hvis klubben vælger ikke at forlænge med den spillende legende, der hedder John Terry. José Mourinho lyder dog ikke som en mand, der har tænkt sig at sætte sin 33-årige forsvarsgeneral på porten lige nu.

Mourinho er overbevist om, at Terry kan gøre som Javier Zanetti og Ryan Giggs, der spiller deres old boys-år på højeste seniorplan.

Se også: John Terrys far sigtet for racisme og vold

- I denne alder rammer spillere nogle gange et niveau af stabilitet, hvor de forbliver den samme. Jeg ser på Zanetti i 2008 og Zanetti i 2012, og han var den samme spiller. Disse spiller skal nyde øjeblikket og spille med de samme ambitioner.

- De kan ikke bekymre sig om kontrakter, eller hvor lang tid der er tilbage på kontrakten, eller et pund mere eller mindre på lønsedlen, men de skal nyde det til den sidste dag. Når de spiller sådan, er det intet problem, siger Mourinho til The Guardian.Se også: Sådan udtaler du verdens sværeste fodboldnavn

Mourinho er manden, der har taget Terry ind fra den kulde, som han sidste år sad en del ude i. Den nye, gamle manager sendte fra første dag Terry i kamp - selvom han ikke havde lovet sin gamle kaptajn noget.

- Johns selvtillid blev ramt sidste sæson. Jeg tror, han følte smerten at tvivl om ham. Så jeg fortalte ham, at jeg ikke var her for at hjælpe ham. Jeg er her ikke for at give ham noget, han ikke fortjener. Men jeg sagde: "Jeg tror på, at hvis du arbejder hårdt fra dag 1, så har du en mulighed for at spille mere end i sidste sæson".Se også: Mourinho: Hvor er vindermentaliteten henne?

- Jeg havde aldrig troet, at han skulle spille de første 14 kampe i træk, men han gør det godt, arbejder og opfører sig godt, og jeg er tilfreds med ham, siger Mourinho.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer