Avis: Liverpool vil give Suarez monsterløn

Liverpool pønser på at forhøje Luis Suarez' løn, så han fremover kan sammenligne sig med stjernerne i Manchester City og Chelsea

Liverpools Luis Suarez kan komme helt op i den store lønliga i engelsk fodbold, hvis man skal tro et engelsk medie. (Foto: AP/Jon Super)
Liverpools Luis Suarez kan komme helt op i den store lønliga i engelsk fodbold, hvis man skal tro et engelsk medie. (Foto: AP/Jon Super)

Det skal ikke være lønnen, der afgør, om Luis Suarez er Liverpool-spiller de næste mange år. Sådan kunne man fristes til at tro, de tænker i Liverpool i disse dage. For der er gang i noget omkring uruguayanerens kontrakt med de rødklædte.

Suarez har været flyvende i denne sæson med 13 kasser i blot ni Premier League-kampe, og nu vil de store bosser forgylde deres guldfugl, skriver The Mirror.

Se også: Brandvarm Suarez lover: Jeg bliver sæsonen ud

Ifølge avisen er man klar til at matche de høje lønninger i storrige klubber som Manchester City og Chelsea for at holde på Suarez, der i sommer selv talte om et skifte væk fra Liverpool.

Brendan Rodgers åbnede allerede forleden op for, at der ville ske en forbedring af den kontrakt, der først udløber om to-et-halvt år for Suarez, og nu vil ejerne gøre noget ved det.

Ifølge The Mirror er John Henry og Tom Werner klar til at åbne op for pungen og kaste store summer efter Luis Suarez for at holde ham på Anfield. Forhandlingerne skulle angiveligt gå i gang efter jul.

0 kommentarer
Vis kommentarer