Cardiff-boss udfordrer Cornelius

Malky Mackay smider ikke bare Frazier Campbell af holdet, så Andreas Cornelius må slå englænderen af

Foto: AP/Matt Dunham
Foto: AP/Matt Dunham

Andreas Cornelius er efterhånden helt fit for fight og klar til at spille for Cardiff, som han skiftede til fra FC København i sommer. Det bliver dog mest til korte indhop for den blonde angriber for tiden, og det er der en god grund til.

Se også: TV: Derfor spiller man, indtil dommeren fløjter!

- Han må snuppe pladsen fra den spiller, der har den i øjeblikket, og det er Fraizer Campbell, der gør det godt, siger Cardiff-manager, Malky Mackay, ifølge Wales Online.

Cornelius er dog stadig på vej tilbage fra en længerevarende skade, og han har allerede fået store roser af konkurrenten Peter Odemwingie, der spår Cornelius en stor karriere i England. Trods den nuværende status som reserve er der da også forventninger til det danske angrebshåb.

Se også: Cornelius: Stemningen er vanvittig

- Andreas er en ung mand, der kun har været tilbage i træning i nogle uger efter en skade. Han er meget ivrig efter at komme i gang og er blevet skiftet ind nogle gange. Men vi skal langsomt vænne ham til førsteholds-fodbold. Han har et enormt stort potentiale, og det kommer vi til at arbejde med at få udviklet, siger Malky Mackay.

Senere i dag kan Cornelius få sin næste chance for at komme på banen og på måltavlen, når Crystal Palace er modstanderen.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer