TV: Se Liverpool-målmands frække dribling

Liverpools Simon Mignolet viste mod West Ham, at han både kan redde de farlige forsøg med hænderne og lave frække ting med fødderne

Arkivfoto: AP/Jon Super
Arkivfoto: AP/Jon Super

Vi har efterhånden set, at der er ikke er skruet vandede vafler på hænderne af af Liverpools belgiske målmand, Simon Mignolet.

Se også: TV: Se vidunderdrønet, som sænker Chelsea

Og da Liverpool vandt 4-1 hjemme over West Ham lørdag eftermiddag, viste Mignolet nok en gang at sikre hænder, når det var nødvendigt. Mignolet lå vandret i luften, da han reddede et kraftfuldt hovedstød fra West Ham-angriberen Modibo Maïga.

Se også: Magiske Suarez slagtede West Ham

Til gengæld fik Mignolet også vist, at hans arbejde med bolden for fødderne bestemt heller ikke fejler noget. Mignolet snød i en sekvens West Hams anfører, Kevin Nolan, der kom farende, men belgieren trak køligt bolden bag om sit eget støtteben.Se også: TV: Se Liverpool-keepers vilde håndboldredning

Måske har Mignolet fået et mindre drible- og fintekursus på træningsbanen af Luis Suarez, eller er også er belgieren bare blevet inspireret af Suarez' mange mål og fikse dribleture i denne sæson.

Se klippet øverst i artiklen, hvor Simon Mignolet disker op med en fremragende redning og laver en lækker dribling i eget felt.

0 kommentarer
Vis kommentarer