Mand begår selvmord efter United-nederlag

En 23-årig mand fra Kenya sprang lørdag i døden, efter Manchester United led sit andet nederlag på blot fire dage

De seneste nederlag har været hård kost for 'De Røde Djævle'. (Foto: PA)
De seneste nederlag har været hård kost for 'De Røde Djævle'. (Foto: PA)

Manchester Uniteds nuværende niendeplads i Premier League er langt fra sidste års mesterskab og ikke mindst sæsonens forventninger. De jammerlige resultater tager hårdt på de trofævante United-fans, men det seneste nederlag har fået et tragisk efterspil.

Efter De røde djævle tabte 1-0 hjemme til Newcastle i lørdags, blev det for meget for en kenyansk mand, og han sprang ud fra syvende etage i en bygning i Kenyas hovedstad, Nairobi. 

Ifølge det lokale politi havde den blot 23-årig mand fortalt sine venner, at han ikke kunne holde ud at se sit hold tabe to kampe i streg, efter de også tabte 1-0 til Everton i onsdags, og det skulle altså være grunden til hans pludselige selvmord.

Man Utd-Newcastle 0-1: United-nedturen fortsætter

- Alle vidneforklaringer angiver, at han begik selvmod, fordi holdet tabte, men som en del af efterforskningen taler betjente stadig med dem, som var med ham, siger politichef Benson Kibue til nyhedskanalen KTN. 

- Det er ikke første gang, vi mister en ung mand på grund af fodbolden i England, hvilket er langt fra os. De skal vide, at det bare er et spil.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer