Laudrup: Vi fortjente ikke sejren

Michael Laudrup erkendte, at Swansea ikke fortjente mere end et point mod Hull

Michael Laudrup (Foto: AP)
Michael Laudrup (Foto: AP)

Swansea tæskede for nyligt Newcastle 3-0 i Premier League, men mandag aften måtte waliserne nøjes med 1-1 hjemme mod oprykkerne Hull. 

Den tidligere Swansea-angriber, Danny Graham, bragte Hull på 1-0 i første halvleg, men den spanske midtstopper, Chico Flores, sikrede med sin scoring til 1-1 i anden halvleg Michael Laudrups mandskab et point.

Laudrup var ikke tilfreds med spillet i første halvleg, og han erkendte derfor, at Swansea ikke fortjente mere end det ene point.

- Jeg mener, at det var et fair point. Det var ikke rigtig en god kamp at se på, sagde Michael Laudrup efter kampen til Sky Sports og fortsatte:

- I første halvleg spillede vi alt for langsomt. Der var ingen tempo i bolden, så det var ganske let for Hull at kontrollere og forsvare. De fik et godt mål efter en flot krydsaflevering, og det var en god afslutning af Danny (Graham, red.).

- I anden halvleg gjorde vi det meget bedre og var meget hurtigere og fik udligningen. Vi havde måske chancen for et andet mål, men jeg mener ikke, at vi fortjente sejren i dag efter første halvleg, fortalte den danske manager.

Swansea fik et lidt tvivlsomt mål, da Chico Flores ramte Jonjo Shelveys hårde indlæg med hånden, inden bolden røg i nettet til 1-1.

Målet blev der dog ikke pillet ved, og det var også helt i orden ifølge Laudrup.

- Den (hånden, red.) er ind til hans krop, så han bruger ikke sin hånd bevidst til at score, jeg ved ikke, om den rørte hans ben eller hånd, sluttede Laudrup.

Se det tvivlsomme mål herunder:
Se Swansea-spiller scorer med hånden mod Hull

Swansea indtager nu 10. pladsen med 19 point for 15 kampe, mens Hull har 18 point og er nummer 12.

0 kommentarer
Vis kommentarer