TV: Wenger: Evertons mål burde annulleres

Arsenals manager mener, at Evertons udlignende mål burde have været annulleret for et frispark begået af Romelu Lukaku

Barcelona-lejesvenden Gerard Deulofeu fejrer sin udligning, der ifølge Arsene Wenger burde være annulleret. (Foto: AP)
Barcelona-lejesvenden Gerard Deulofeu fejrer sin udligning, der ifølge Arsene Wenger burde være annulleret. (Foto: AP)

Arsenals forspring i Premier League havde været på syv point ned til nærmeste forfølger, hvis ikke det havde været for Gerard Deulofeus mål for Everton i gårsdagens 1-1-kamp. Men ifølge Arsenal-manager Arsene Wenger burde holdet faktisk have fået alle tre point ud af kampen, fordi Evertons mål skulle have været annulleret. 

Se også: Bendtner og Eriksen i pokal-clinch

Den spanske lejesvend, Deulofeu, modtog bolden i højre side af feltet og knaldede den hårdt over hovedet på Woijciech Sczcesny i Arsenals mål. Men inden kantspilleren havde fået fat i kuglen, mener Wenger, at der blev begået frispark mod Laurent Koscielny. Franskmanden kunne måske have headet bolden ud af feltet, inden den nåede Deulofeus fødder, men fordi Evertons Romelu Lukaku forsøgte et spektakulært saksespark, kunne Koscielny ikke cleare bolden.

Arsenal-Everton 1-1: Se Deulofeu udligne Özil

- Koscielny kan heade bolden væk, men han gør det ikke, fordi Lukaku prøver at lave et saksespark. Men det betyder ikke, at vi burde indkassere sådan et mål alligevel. Og man bliver også nødt til at rose Deulofeu, der udnyttede chancen flot, siger Wenger ifølge goal.com. 

Her er søndagens fire PL-mål i ét klip

London-klubben har nu et forspring i Premier League på fem point ned til Liverpool og Chelsea. De næste to kampe i den bedste engelske række bliver dog særdeles afgørende for Arsenals videre færd mod titlen - klubben møder i weekenden Manchester City på udebane, og ugen efter står der Chelsea på menuen hjemme på The Emirates. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer