Ros til Bendtner fra konkurrent

Arsenals angriber Olivier Giroud er utilfreds med at blive sparet, men roser Nicklas Bendtners indsats

Nicklas Bendtner får ros af sin angrebskollega Olivier Giroud (Foto: AP)
Nicklas Bendtner får ros af sin angrebskollega Olivier Giroud (Foto: AP)

Franskmanden Olivier Giroud har ubetinget været Arsenals førsteangriber i den første del af sæsonen, hvor han har scoret syv mål i Premier League og medvirket til klubbens aktuelle førsteplads.

Men i et fortættet program med både nationale og internationale opgaver har holdets manager, Arsene Wenger, på det seneste valgt at give sin angriber pause for at undgå at overbelaste ham.

Giroud fik ingen spilletid, da Arsenal i sidste uge besejrede Hull 2-0.

- Det føltes mærkeligt, og jeg var lidt frustreret, for jeg vil virkelig gerne spille alle kampe. Men chefen sagde, at han havde grunde til at sætte mig på bænken, for det er bedre at hvile engang imellem, og jeg er bare rigtig glad for, at holdet vandt, siger Olivier Giroud ifølge London Evening Standard.

Se også: Nicklas Bendtner skydes af til januar Nicklas Bendtner skydes af til januar

Det kom i stedet Nicklas Bendtner til gode, at Wenger valgte at spare Giroud. Danskeren greb chancen med en tidlig scoring, og den franske angrebskonkurrent roser Bendtner.

- Vi har brug for alle mand for at nå vores mål denne sæson, og det er godt for Nicklas og hans selvtillid. Jeg synes, at han spillede rigtig godt og i et godt tempo, lyder det fra Giroud.

Arsenals næste opgave er onsdag aften i Champions League, hvor London-klubben ligger til at sikre sig avancement på udebane mod Napoli.

0 kommentarer
Vis kommentarer