Bayern-stjerne: Citys angribere er dovne

Thomas Müller mindes opgøret mod Manchester City for Sergio Aguero og Edin Dzekos lade indstilling til det defensive arbejde

Bayern Münchens Thomas Müller giver ikke meget for City-spillernes arbejdsmoral. (Foto: AP/Matthias Schrader)
Bayern Münchens Thomas Müller giver ikke meget for City-spillernes arbejdsmoral. (Foto: AP/Matthias Schrader)

Når Manchester City i den kommende rejser til Sydtyskland bliver det atter til et gensyn mellem Bayern München, der trak sig sejrsrigt ud af den første kamp.

Og Thomas Müller, der oftest optræder i de tyske medier med et lidt drenget udtryk, har stadig ikke glemt kampen mod englænderne. Men det er ikke så meget for 3-1-sejren at den tyske landsholdsspiller husker opgøret, men rettere hvor lidt Sergio Aguero og Edin Dzeko arbejdede defensivt i den kamp. 

- Mod City ønskede vi at opnå et overtag på midtbanen, og jeg er ikke den type spiller, der ønsker at få bolden i én-mod-én-situationer med forsvareren..

Se også: Mere Bayern-vanvid - vinder 7-0 på udebane
Se også: Robben misser VM

- Jeg er en fyr, der falder dybt og forsøger at komme igennem på fløjen, og som altid hjælper sit hold defensivt, udtaler Müller ifølge Daily Star.

- City havde to angribere, der - og jeg overdriver lidt - lå i deres liggestole på midterlinjen, da vi var i boldbesiddelse.

- Ingen angriber får lov til at gøre det hos Bayern eller det tyske landshold, lyder det fra den tyske angriber.

0 kommentarer
Vis kommentarer