Özil: Arsenal var det perfekte skifte

Mesut Özils start i Arsenal har været fremragende, og tyskeren er selv lykkelig for skiftet

Mesut Ozil har taget Premier League med storm og selv ganske tilfreds med sit skifte til engelsk fodbold. (Foto: AP)
Mesut Ozil har taget Premier League med storm og selv ganske tilfreds med sit skifte til engelsk fodbold. (Foto: AP)

Arsenal slog deres transferrekord i sommer, da de for første gang i mange år gik ud og betalte store summer for en spiller.

For 42 millioner pund fik de Mesut Özil, og den sum har vist sig at være godt spenderet.

Se også: Arsenal-stjerne hylder Bendtner

For tyskeren har været et omdrejningspunkt på det Arsenal-hold, der netop nu ligger i spidsen af Premier League. Og selv er tyskeren da også meget glad for sit nye eventyr.

- Jeg mener, at det virkelig har været det perfekte skridt for mig at komme til denne klub. Vi har nogle utrolig talentfulde spillere her, og det er derfor, jeg tror, at vi ka opnå noget stort. Vi skal udvikle os yderligere for at nå det, men vi kan gøre det, siger Özil til The Mirror.Se også: Arsenal-jubel: Podolski træner med igen

Arsene Wenger var en stor årsag til, at Özil endte i netop Arsenal, og franskmanden har ikke skuffet den stærke playmaker. Faktisk håber Özil på flere års tysk-fransk samarbejde.

- Det var ham, der overbeviste mig om at komme hertil, og nu kan jeg sige, at jeg ikke kunne være gladere end ved at være her. Han elsker virkelig fodbold. Jeg håber, han bliver her i mange år fremover og får masser af succes, siger Özil.

Se også: Nicklas Bendtner skydes af til januar Nicklas Bendtner skydes af til januar

Lige pt. er der masser af succes i London-klubben, der altså fører an i toppen af engelsk fodbold. Fire point foran Chelsea og seks foran Manchester City ligger man relativt komfortabelt inden søndagens kamp mod Everton.

0 kommentarer
Vis kommentarer