West Ham-ejer: Skulle aldrig ha' købt Carroll

West Ham-ejer David Sullivan fortryder, at han i sommer kastede penge efter Andy Carroll, der slet ikke har været i kamp i denne sæson.

- Havde vi vidst, at han ville være skadet i så lang tid, ville vi ikke have købt ham, siger West Ham-ejer David Sullivan om Andy Carroll (tv.) (Foto: AP)
- Havde vi vidst, at han ville være skadet i så lang tid, ville vi ikke have købt ham, siger West Ham-ejer David Sullivan om Andy Carroll (tv.) (Foto: AP)

Andy Carroll har ikke haft meget vind i sejlene, siden han var en kæmpestjerne i Newcastle United. Både Liverpool og West Ham har været villige til at betale store summer for den engelske angriber, men ingen af stederne har han vist sig at være pengene værd.

På Upton Park brugte man i somer godt 130 millioner kroner på at købe Andy Carroll fri af Liverpool, og det er rekord i London-klubben, men West Ham har så sandelig ikke fået meget smæk for skillingen. Derfor indrømmer en ærlig ejer, David Sullivan, også, at han fortyder købet af den tidligere landsholdsspiller.

- Havde vi vidst, at han ville være skadet i så lang tid, ville vi ikke have købt ham. Vi er ikke en rig nok klub til at håndtere det. Man ved, at en spiller kan blive skadet, men vi kan ikke købe en spiller, hvis vi ved, at han er ude halvdelen af sæsonen, siger David Sullivan til BBC og tilføjer:

- Da vi købte ham, forsikrede lægestaben os om, at det seneste, han ville være tilbage, var 1. september. Det ville betyde, at han kun ville misse to ligakampe.Se også: Agger eller Suarez bliver Liverpool-anfører

Andy Carroll har imidlertid misset lidt mere end to kampe for West Ham. Han har nemlig slet ikke været i aktion for The Hammers i denne sæson, og der går i hvert fald tre uger, før han kan være tilbage. Alligevel har man ikke opgivet ham i West Ham.

- Han er en fantastisk spiller, og på sine gode dage er han umulig at stoppe. Vi elsker ham, og det er derfor, vi købte ham. Han er desperat efter at komme tilbage, han sveder blod til træning, siger Sullivan.

I sidste sæson, hvor Andy Carroll spillede i West Ham på en lejeaftale fra Liverpool, scorede han syv mål i Premier League.

0 kommentarer
Vis kommentarer