Solskjær er kandidat til Premier League-job

West Bromvich mangler en manager efter fyringen af Steve Clarke, og norske Ole Gunnar Solskjær bliver nu sat i forbindelse med jobbet

Ole Gunnar Solskjær (Foto: AP)
Ole Gunnar Solskjær (Foto: AP)

West Bromvich Albion tabte lørdag 1-0 til Cardiff, og det blev manager Steve Clarkes endeligt. Ledelsen fyrede Clarke og erstattede ham midlertidigt med duoen Keith Downing og Dean Kiely. Samtidig er WBA gået på jagt efter den permanente erstatning til Clarke, og der er allerede dukket en del navne op i rygtestrømmen.

Ét af dem er norske Ole Gunnar Solskjær, der på tre år har vundet to mesterskaber og en pokaltitel med Molde og har kontraktudløb til sommer. Solskjær forhandlede sidste år med Aston Villa, hvor det kom frem, at han har en klausul i sin kontrakt, der giver ham lov til at snakke med Premier League-klubber. Dengang blev Solskjær i Molde, men i følge Daily Star kan det blive nu, den tidligere Manchester United-stjerne forlader sin klub, for de erfarer, at Solskjær er favorit til at overtage jobbet som manager i West Bromvich.

Han og Molde sluttede 2013-sæsonen med at vinde pokaltitlen, og Solskjær har selv sået tvivl om det fornuftige i at forlænge Molde-aftalen og blive i klubben længere end til sommer.

Ud over Solskjær bliver også Roberto Di Matteo, Martin Jol og Mike Phelan nævnt som kandidater til det ledige job i Premier League-klubben, der ligger nummer 16 - to point over nedrykningsstregen.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer