United-manager lover store indkøb

David Moyes lover, at Manchester United har pengene til store indkøb

David Moyes vil luge ud i truppen og bringe nye folk ind. Først skal hans hold dog klokken 14.30 op mod Aston Villa. (Foto: AP)
David Moyes vil luge ud i truppen og bringe nye folk ind. Først skal hans hold dog klokken 14.30 op mod Aston Villa. (Foto: AP)

En øjeblikkelig placering som nummer 9 i Premier League, før dagens kamp mod Aston Villa i 16. spillerunde, var ikke lige, hvad Manchester United og omegn havde sat næsen op efter før den nye sæson - ny manager eller ej.

Og der er så afgjort penge til at lave om på den trup, der ikke præsterer, bedyrer den nye manager David Moyes - eksempelvis i form af indkøbet af en etableret superspiller, som man var tæt på at skrive kontrakt med sidste sommer. Pengene ligger stadig i kassen.

- Vi kan med sikkerhed finde pengene til en stor handel, 100 procent, siger United-manageren ifølge The Guardian.

- Det ved jeg, fordi pengene var der i sommer. Vi var meget tæt på en kæmpe, kæmpe transfer, og hvis den var gået igennem, ville den med sikkerhed have vist, hvad vi er for en klub. I sidste ende blev det ikke til noget, fordi spillere valgte andre klubber eller andre beslutninger, men vi var tæt på et par store spillere, og det var ikke fordi, vi ikke havde pengene, siger Moyes.

Se også: Arrig Schmeichel: United-spillere ligeglade med klubben

Den spiller, som Moyes var tæt på at lande i sommer, kommer formentlig ikke i januar-vinduet. Eller nogensinde. Og et år uden Champions League-fodbold truer.

- Hvis det sker, kunne det få betydning for vores evne til at tiltrække spillere, men de fleste folk vil anerkende Manchester United som en klub, der de fleste år spiller Champions League-fodbold, siger David Moyes, der har desperat brug for en sejr i søndagens udekamp mod Aston Villa klokken 14.30.

- Vi har været ustabile i ligaen. Man kan næsten ikke finde en nem kamp mere. Vi slog Arsenal, mens de lå nummer et, og så snublede vi i kampe, der så nemmere ud. Vi bliver nødt til at vinde den næste kamp og tage den derfra. Hvis vi kan få to-tre sejre i træk, så kan jeg sige noget andet, men vi har brug for den første sejr, siger Moyes.

Se også: Arsenal-legende håner United

0 kommentarer
Vis kommentarer