Chelsea øjner topplacering inden jul

Chelsea kan gå forbi topholdet Arsenal i næste runde, når de tørner sammen i London-klassikeren på Emirates

Chelsea håber på at kunne tage 1. pladsen inden nytår (Foto: AP)
Chelsea håber på at kunne tage 1. pladsen inden nytår (Foto: AP)

Mens topholdene Manchester City og Liverpool stjal weekendens overskrifter i Premier League ved at ydmyge andre storhold, henholdsvis Arsenal og Tottenham, listede Chelsea sig ind på topholdet Arsenal på mere beskeden vis med 2-1 over Crystal Palace.

Sejren betød, at José Mourinhos tropper ligesom Liverpool kan spille sig forbi Arsenal og i spidsen for Premier League allerede i næste runde, der sparker det fortættede jule- og nytårsprogram i gang.

Chelsea har sagen i egne hænder, da den næste udfordring netop er Arsenal på Emirates Stadium.

- Vi har muligheden for at tage til Arsenal og tage førstepladsen. De er lidt nede i øjeblikket, men det er stadig et godt hold særligt på hjemmebane.

- Det bliver svært, men det er en stor motivation for os at kunne tage førstepladsen. Det er et godt sted at befinde sig inden jul, siger Chelseas anfører, John Terry, til Chelsea TV.

Han hentyder blandt andet til, at Arsenal har tabt sine to seneste kampe. Men Chelsea har nu også selv slingret på det seneste.

Holdet har haft tendens til at lukke mange mål ind i Premier League. Stoke og Sunderland scorede begge tre mål mod "The Blues", og det lykkedes altså heller ikke at holdet nullet mod Crystal Palace, hvilket irriterede holdets portugisiske manager, José Mourinho.

Men John Terry er ikke bekymret.

- Vi kører ikke på alle cylindre i denne periode. Vi har et gear mere, hvilket er opmuntrende i den aktuelle position.

Pointmæssigt deler Chelsea og Liverpool andenpladsen to point efter Arsenal, inden London-derbyet Arsenal-Chelsea næste mandag.

0 kommentarer
Vis kommentarer