Intern uro i Cornelius' Cardiff

Cardiff-ejer Vincent Tan er mildest talt rasende over manager Malky Mackays udtalelser om, at klubben skal forstærke sig i januar

Cardiff har præsteret ganske glimrende på grønsværen i dette års Premier League, men på direktionsgangene er situationen en anden. (Foto: AP)
Cardiff har præsteret ganske glimrende på grønsværen i dette års Premier League, men på direktionsgangene er situationen en anden. (Foto: AP)

Cardiff-manager Malky Mackay har længe siddet usikkert på trænerposten i Cardiff under den farverige og uberegnelige ejer Vincent Tan. Nu virker det indbyrdes forhold til at være koldere end nogensinde efter Mackays udtaleser om, at klubben behøver tre nye spillere i det kommende transfervindue. 

Se også: Cornelius skal have konkurrence i Cardiff

De udmeldinger behager bestemt ikke Vincent Tan. Det siger administrerende direktør i klubben, Simon Lim, i en meddelelse fra klubben.

- Tan Sri Vincent blev ekstremt sur over at læse udtalelser fra manageren angående nye spillere uden at blive informeret om, hvorvidt der var økonomiske muligheder for det. Han mener, at det giver fansene falske forhåbninger og lægger et unødigt pres på klubben.Se også: Cardiff-boss udfordrer Cornelius

- Klubben har brugt mest af alle oprykkerne og syvende mest i Premier League sidste sommer, og ejeren mener, at manageren har fået de bedst mulige betingelser for at bevare klubbens status som Premier League-hold, lyder det i meddelelsen.Se også: Grotesk: Cardiff-fans jublede over Arsenal-mål

Cardiff-ejeren lægger samtidig ikke skjul på, at han er særdeles utilfreds med sommerens indkøb, hvorfor sportschef Iain Moody fik sparket tidligere på sæsonen.  

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer