De skal træne Tottenham - til en start

De to tidligere Tottenham-profiler Tim Sherwood og Les Ferdinand overtager midlertidigt trænerposten i Tottenham.

Tim Sherwood og Les Ferdinand overtager midlertidigt ansvaret i Tottenham-mandskabet efter Andre Villa-Boas. (Foto: Anthony Devlin/PA)
Tim Sherwood og Les Ferdinand overtager midlertidigt ansvaret i Tottenham-mandskabet efter Andre Villa-Boas. (Foto: Anthony Devlin/PA)

Ledelsen i Tottenham så ingen anden udvej end at fyre manager Andre Villas-Boas efter en række sløje præstationer, som kulminerede i søndagens 5-0-ydmygelse på White Hart Lane mod Liverpool. 

Flere kandidater er nævnt som mulig efterfølger til portugiseren, blandt andre Fabio Capello, Guus Hiddink og ikke mindst Michael Laudrup, men i første omgang bliver det ikke en af de tre, der skal stå i spidsen for London-mandskabet.

Klubben bekræfter således, at de to tidligere profiler i klubben Tim Sherwood og Les Ferdinand får ansvaret for holdet i den nærmeste fremtid.

Se også: Her er favoritduoen til Tottenham-jobbet

Les Ferdinand har hidtil fungeret som angrebstræner i klubben, mens Tim Sherwood har arbejdet som teknisk koordinator og er ligesom Laudrup, Capello og Hiddink nævnt som en mulig permanent løsning på White Hart Lane.

Klubben meddeler endvidere, at Jose Mario Rocha, Luis Martins og Daniel Sousa fra Villas-Boas' trænerteam også er fortid i klubben, mens Steffen Freund og Tony Parks fortsætter.  

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer