Laudrup brandvarm hos Spurs

London-klubben skal op med 90 mio. kr. for at købe Swanseas danske manager fri

Michael Laudrup tiltrækker sig interesse fra Tottenham Hotspurs efter fyringen af Andre Villas-Boas (Foto: AP)
Michael Laudrup tiltrækker sig interesse fra Tottenham Hotspurs efter fyringen af Andre Villas-Boas (Foto: AP)

Michael Laudrup er et af de varmeste navne til at overtage trænersædet hos Tottenham efter fyringen af Andre Villas-Boas.

Danskeren har gjort det så imponerende i Swansea, at et større job i Premier League ligger i luften senest til sommer, hvor Laudrup ventes at forlade Wales selv om hans kontrakt i klubben løber til 2015.

Se også: Eriksens træner fyret efter ydmygelse

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er interessen for Michael Laudrup konkret og langt fremme.

Spørgsmålet er imidlertid om danskeren er interesseret i en rolle som brandslukker. Michael Laudrup har tidligere afvist en lignende mulighed i Atletico Madrid.

Samtidig skal det ikke undervurderes, at Michael Laudrup har afgivet et løfte til Swanseas fans om, at han ville blive sæsonen ud.

Swansea har en frigivelsesklausul i sin kontrakt med Michael Laudrup på ti mio. pund.

Se også: Presset Spurs-boss vil ikke tale om fyring

Michael Laudrup nævnes som topkandidat til jobbet i Tottenham sammen med Southamptons Maurico Pochettino, lige som den tidligere engelske landstræner, Fabio Capello, bliver omtalt, fordi London-klubbens sportsdirektør, Franco Baldini, har stærke bånd til Capello, der fører Rusland ind til VM.

Tottenham har stillet i udsigt, at der vil komme yderligere nyt om managersituationen snarest. Det antyder, at der i første omgang findes en lappeløsning. Her bliver Tim Sherwood nævnt som en oplagt løsning. Han styrer i øjeblikket klubbens talentafdeling og bliver anset for en fremtidig manager i klubben. Som en overgangsløsning bliver han nævnt som en oplagt

0 kommentarer
Vis kommentarer