Newcastle favorit til at leje Wilfried Zaha

Wilfried Zaha bliver formentlig udlejet i januar, og Newcastle fremstår nu som favoritter til at hente Manchester United-talentet

Wilfried Zaha skal måske en tur til Newcastle. (Foto: PA)
Wilfried Zaha skal måske en tur til Newcastle. (Foto: PA)

Manchester United hentede i sommer Wilfried Zaha i Crystal Palace, men manager David Moyes har ikke gjort ret meget brug af den 21-årige englænder. Derfor har han også åbnet op for, at Zaha kan blive lejet ud i januar.

Se også: TV: 31 mand i sindssygt masseslagsmål - nu falder hammeren

I følge Daily Mail er Newcastle favoritter til at hente Zaha ind i transfervinduet. Manager Alan Pardew ville allerede i sommer hente ham på en permanent transfer, men dengang blev de udkonkurreret af Manchester United, men nu kan han få sit ønske opfyldt.

Se også: TV: Newcastle-spiller slår dommer i gulvet

Også Everton ventes at byde ind på Wilfried Zaha, ligesom Crystal Palace formentlig vil forsøge at få den fortabte søn hjem i håbet om, at han kan styrke deres muligheder for at klare frisag i bunden af Premier League.

Se også: United-stjerne til udpumpning

I det hele taget ventes det, at der kan komme godt gang i svingdøren i Manchester United i januar, hvor en række spillere kan forlade klubben, mens Moyes også får penge til at hente forstærkninger i kampen for at rykke op i tabellen. De forsvarende mestre ligger lige nu på en skuffende ottendeplads i Premier League.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer