Her er favoritduoen til Tottenham-jobbet

To kandidater som afløser for Andre Villas-Boas har skilt sig ud hos bookmakerne

Andre Villa-Boas blev fyret i Tottenham efter ydmygelsen søndag mod Manchester City. Michael Laudrup og Fabio Capello er bookmakernes største favoritter til at overtage. (Foto: Jon Super/AP)
Andre Villa-Boas blev fyret i Tottenham efter ydmygelsen søndag mod Manchester City. Michael Laudrup og Fabio Capello er bookmakernes største favoritter til at overtage. (Foto: Jon Super/AP)

Analysen var allerede færdiggjort søndag, kort efter Andre Villa-Boas havde set sit Tottenham-mandskab blive nedsablet af Luis Suarez og Liverpool hjemme i London. Hvem skal overtage managerposten, når fyresedlen kommer?

Danske, skandinaviske og britiske bookmakere viste slående enighed, da Andre Villa-Boas officielt havde fået sparket: Nuværende russisk landstræner og trænerlegende Fabio Capello er marginal favorit foran Swaneas danske manager Michael Laudrup.

Både fra Danmark og Storbritannien forlyder det, at Laudrup er populær hos spillerne.

- Vi åbnede Capello i odds 2,50 og Laudrup i 6,00. Her til aften giver Laudrup 4,00 og Capello 4,50. Og det er spillerne, som har stået for den justering, fortæller Per Marxen, pressechef for Unibet.

- Vi nævner altid Laudrups navn, men denne gang synes det som et mere realistisk bud. Han virker som en oplagt kandidat. Pengene til frikøbsklausulen er ikke noget problem for Tottenham, og bestyrelsen i Spurs vil gerne se den samme type fodbold, som Swansea praktiserer, og Villa-Boas ikke var leveringsdygtig i.

Se også: Efter trænerfyring: Derfor er Laudrup interessant i TottenhamSe også: TV: Spurs-pige laver grin med Suárez

Storbritanniens og Europas største onlinebookmaker, bet365, oplever også mange indskud på Laudrup. De har danskeren og italieneren som stort set ligeværdige favoritter.

- På trods af en ustabil Premier League-sæson med Swansea indtil videre, har Michael Laudrup drejet mange hoveder siden sin ankomst til England. Mange tror kun, det er et spørgsmål om tid, før han flytter til et større og bedre job, og vi får mange indsatser på danskeren som afløser for Andre Villa-Boas, siger Steve Freeth, fra bet365' oddsafdeling, til Ekstra Bladet.

Fabio Capello nævnes som favorit blandt andet, fordi italieneren var på White Hart Lane, da Spurs tabte 5-0 til Liverpool. Og så kræver det ikke den store ledvogter-eksamen at påbegynde spekulationer.

- Tiden vil vise, om spillerne lægger to og to sammen og får fem ved at have spottet Capello søndag på White Hart Lane, men han er meget popular i ræset om at erstatte AVB, konstaterer Steve Freeth.

Se også: Laudrup brandvarm hos SpursSe også: Svinestreg i total Liverpool-ydmygelse af Tottenham

Udfordringen i forhold til Capello er, at han som nuværende russisk landstræner har en slutrunde næste sommer i Brasilien at tænke på. Det samme gælder for en kandidat som USA's landstræner Jürgen Klinsmann.

Bookmakerne tror især på manager-typer, der står for offensiv teknisk fodbold.

- Pochettino er et varmt navn i engelsk fodbold lige nu på grund af sine resultater med Southampton. Den type fodbold, han praktiserer, passer dog næppe til Tottenham, som også skal bruge et stort navn.

- Et valuebet kunne være Ajax-manager Frank de Boer. Han spiller den rigtige type fodbold, og der er en tro på, at han kan træde skridtet op på den helt store scene. Når det sker, bliver det for en Premier League-klub, Bundesliga-klub eller for det hollandske landshold, konstaterer Per Marxen fra Unibet.

0 kommentarer
Vis kommentarer