Suarez er Årets Spiller i Premier League

Luis Suarez modtog i aftes hæderen som Årets Spiller i Premier League af fanorganisationen Football Supporters' Federation

Luis Suarez er i den grad i topform i denne sæson. (Foto: AP)
Luis Suarez er i den grad i topform i denne sæson. (Foto: AP)

Luis Suarez orkestrerede sit holds massakrering af Tottenham søndag aften, og mandag aften kunne han så sætte sig på tronen som Årets Spiller i Premier League. Suarez blev kåret af fanorganisationen Football Supporters' Federation ved William Hill Football Supporters' Federation Awards for sine flotte præstationer i foråret og i det sene efterår, hvor han har været helt uhyggelig og scoret 17 mål i 11 Premier League-kampe.

500.000 personer har deltaget i afstemningen, og de fleste pegede altså på Suarez, der modtog hæderen på Arsenals hjemmebane Emirates Stadium, hvor arrangementet blev holdt.

TV: Spurs-Liverpool 0-5: Se højdepunkterne

- Efter så mange svære stunder for mig har jeg været i stand til at vinde fansene tilbage, og det var fantastisk, da jeg kom tilbage for at spille. De hjalp mig, og det var vigtigt for mig, for min selvtillid og for min familie, fordi de er sammen med mig i det her.

- Den her pris er vigtig for mig, fordi mit hårde arbejde på banen bliver anerkendt. Alle kender til mine problemer og mit svære år, men efter alt det har jeg lagt det hele bag mig og været i stand til at komme tilbage til banen, siger Suarez.

Kaptajn Suarez: Holdets indsats vigtigere end mig

Luis Suarez startede sæsonen i karantæne, efter han sluttede sidste sæson med at bide Branislav Ivanovic fra Chelsea. Desuden flirtede han med Arsenal og Real Madrid i sommer, hvor han bad om at blive solgt, men Liverpool nægtede at sælge. Nu står han så som kongen af Premier League, og uruguyaneren er altafgørende for Liverpools muligheder for at spille med om mesterskabet.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer