Tottenham-fans vil have Laudrup

Den danske Swansea-manager er tilhængernes favorit til at afløse den fyrede Andre Villas-Boas i Tottenham

Michael Laudrups næste job kan ligge i London. (Foto: AP)
Michael Laudrups næste job kan ligge i London. (Foto: AP)

Christian Eriksen kan måske snart få selskab af en landsmand på White Hart Lane.

Efter mandagens fyring af manager Andre Villas-Boas er Tottenham nu på jagt efter en afløser. Og i den forbindelse er det svært at komme udenom navnet Michael Laudrup.

Se også: Agent: Laudrup bliver i Swansea

Godt nok har Swansea-managerens agent, Bayram Tutumlu, afvist, at danskeren er på vej til det nordlige London, men hvis man spørger Spurs-fansene, så er det tilsyneladende danskeren, de vil have. Også selv om han i tre forsøg stadig har til gode at få point mod Tottenham i Premier League.

London-lokalavisen Enfield Independent har givet Tottenham-tilhængerne muligheden for at vælge mellem Laudrup, Fabio Capello, Guus Hiddink og Spurs-koryfæet Glenn Hoddle, der har en fortid som både spiller og manager i klubben.

Se også: De skal træne Tottenham - til en start

Og selv om der er dømt tæt løb, så løber Michael Laudrup med sejren.

28 procent af stemmer går nemlig til Swansea-bossen, der dermed henviser legendariske Guus Hiddink til andenpladsen med 23 procent. Hoddle får 18 procent, mens bookmakernes favorit, italienske Fabio Capello, må nøjes med beskedne seks procent.

Se også: Her er favoritduoen til Tottenham-jobbet

Udenfor afstemningen er også Ajax-træner Frank de Boer og den italienske landstræner Cesare Prandelli blevet sat i forbindelse med Tottenham-jobbet, og det er måske den duo, som de 18 procent, der har stemt på 'andre', har i tankerne.

Se også: Eriksens træner fyret efter ydmygelse

I første omgang besætter Tottenham dog posten fra egne rækker, når 'technical coordinator' sætter sig i trænersædet med Les Ferdinand og Chris Ramsey som væbnere, når Tottenham onsdag tager mod West Ham i Capitol One-kvartfinalen.

0 kommentarer
Vis kommentarer