Arrig Schmeichel: United-spillere ligeglade med klubben

For første gang nogensinde kan Peter Schmeichel få øje på spillere i Manchester United, der efter hans opfattelse ikke udstråler stolthed over at spille for klubben

Peter Schmeichel kritiserer fem-seks unavngivne United-spillere. (Foto: Claus Bjørn Larsen)
Peter Schmeichel kritiserer fem-seks unavngivne United-spillere. (Foto: Claus Bjørn Larsen)

Manchester United elsker Peter Schmeichel, og Peter Schmeichel elsker Manchester United. Sådan har det været lige siden, at de to parter slog pjalterne sammen starten af 90'erne. Derfor gør det også ondt i hjertet på den danske målmandslegende, at De Røde Djævle i øjeblikket klarer sig dårligt i Premier League, hvor mestrene i skrivende stund indtager niendepladsen.

Meget af skylden for de svigtende resultater får David Moyes, der har haft en svær start som United-manager, men hvis man spørger Peter Schmeichel, er det en lille håndfuld af spillerne, den er gal med.

- At være Manchester United-spiller indebærer et vis niveau rent spillemæssigt, rent mentalt, og så indebærer det, at man er stolt af at være Manchester United-spiller. Jeg ser hos fem-seks spillere, at de er ligeglade, og vi har aldrig haft spillere, der er ligeglade, siger Schmeichel til Daily Mail og fortsætter:

- Det er meget åbenlyst. Alle taler om det. Lad os sige, at klubben har 560 millioner fans, så har man ansvaret for 560 millioner mennesker, hvis man er med i startopstillingen. Det er mange mennesker. Alene på Old Trafford er der 75.000 hver gang, man spiller en kamp.

- Sådan noget er man nødt til at forstå, når man er United-spiller. Det er det ansvar, man tager med sig på banen. Visse spillere ser ud som om, at de er ligeglade, og disse spillere burde ikke være i Manchester United.

Peter Schmeichel navngiver ikke de fem-seks spillere, han langer ud efter, men han indikerer kraftigt, at Marouane Fellaini i hvert fald er en af dem.

- David Moyes er nødt til at se sig om i omklædningsrummet og tage et kig på de spillere, han selv har købt – ikke dem, der er købt af den tidligere manager. Hvad er ideen i at købe spillere, der ikke er bedre, end dem man har i forvejen, lyder det fra den danske United-legende.

0 kommentarer
Vis kommentarer