Agüeros skade ikke så slem som frygtet

De dårligste prognoser lød på otte ugers pause, men Manchester City kan nu ånde lettet op - Sergio Agüero er kun ude til slutningen af januar. 

Sergio Agüero (Foto:AP)
Sergio Agüero (Foto:AP)

Manchester City kommer ikke til at undvære argentineren Sergio Agüero, når de i februar tager imod FC Barcelona i Champions League. Angriberens forstrækning i låret er nemlig ikke så slem, som først antaget, og han kommer maksimalt til at sidde på sidelinjen til slutningen af januar. 

Det er Premier League-klubbens stab af læger, der ifølge The Telergraph er kommet til den konklusion, at Agüeros skade kun holder ham væk fra grønsværen de kommende seks uger. 

Men hvor der er godt nyt omkring Agüero, kommer der mindre gode toner fra Pablo Zabaleta. Den argentinske højre back udgik i Citys sejr over Leicester i Capital One Cup'en i tirsdags, og han ser ud til at være ude den næste måned. 

Dermed har Manchester City for øjeblikket ingen decideret højre back til rådighed. Micah Richards, der normalt afløser Zabaleta på pladsen, er nemlig også skadet, så klubben må finde på alternative løsninger, når de den næste måned møder topklubber som Liverpool og Tottenham i Premier League. 

0 kommentarer
Vis kommentarer