Spurs-profil: Vi har alle et ansvar

Det er ikke kun André Villas-Boas, der er ansvarlig for Tottenhams nuværende krise, mener belgiske Mousa Dembélé

Mousa Dembélé i aktion for Tottenham mod Hull tidligere på sæsonen. (Foto: AP)
Mousa Dembélé i aktion for Tottenham mod Hull tidligere på sæsonen. (Foto: AP)

Tottenham så ingen anden udvej end at fyre manager André Villas-Boas efter en række skuffende resultater, der kulminerede med 5-0-nederlaget hjemme på White Hart Lane til Liverpool.

Men selvom portugiseren modtog meget kritik inden sin fyring, så understreger midtbanespilleren Mousa Dembélé, at Villas-Boas ikke udelukkende var ansvarlig for de dårlige præstationer. 

- Alle føler sig skyldige, og det er ganske normalt. Det er en holdsport. Det er ikke kun én mand, der er ansvalig - alle er ansvarlige. Vi har snakket sammen på holdet og er blevet enige om, at nu må vi stå sammen, siger Mousa Dembélé ifølge The Guardian. 

Afløseren for Andre Villas-Boas hedder indtil videre Tim Sherwood, der ikke just fik en drømmestart, da han måtte se sit mandskab blive elimineret i Capital One Cup mod lokalrivalerne West Ham. Men selvom resultaterne langt fra går Spurs' vej i øjeblikket, så er sæsonen ikke ovre endnu ifølge Dembélé. 

- Vi behøver ikke at være negative, for det står ikke så slemt til. Vi forventer så meget af os selv, og vi ved, at vi kan opnå store ting. Når det ikke sker, bliver man skuffet. I de seneste kampe burde vi have gjort det bedre, men vi bliver nødt til at bevare motivationen, lyder det fra belgieren.

Tottenham ligger i øjeblikket på syvendepaldsen i Premier League, inden der venter en svær udekamp mod Southampton på søndag.  

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer