Wilshere skal to dage i skammekrogen

Det engelske fodboldforbund straffer Arsenals Jack Wilshere med to dages karantæne for usportslig optræden.

Foto fra Viasat
Foto fra Viasat

Arsenals midtbanespiller Jack Wilshere er blevet straffet med to dages karantæne for at have vist fuckfingeren til Manchester Citys fans.

Det engelske fodboldforbund (FA) tildelte Wilshere karantænen, efter at den engelske landsholdsspiller har indrømmet, at han havde gestikuleret på usportslig facon med fingeren.

Se også: TV: Disse billeder kan sende Arsenal-stjerne på tribunen

Dommeren Martin Atkinson så ikke episoden, men tv-kameraerne fangede Wilsheres dumhed i anden halvleg af lørdagens 3-6-nederlag til City.

Det er nye regler i England, som betyder, at situationer, som dommeren ikke har set under Premier League-kampene, kan blive taget op af et uafhængigt panel i FA. Det er sket i dette tilfælde.

Se også: TV: Arsenal-stjerne gi'r City-fans fingeren

Et uafhængigt panel bestående af tre mand var enige om, at Wilshere var blevet udvist, hvis dommeren havde set episoden.

Arsenal og Wilshere havde på forhånd argumenteret for at to dages karantæne var overdrevet for den forseelse, men den appel har FA valgt at ignorere.

Straffen betyder, at Wilshere nu misser både ligakampen mod London-rivalen Chelsea 23. december samt den efterfølgende kamp mod West Ham.

0 kommentarer
Vis kommentarer