Vanviddet raser hos Laudrups rivaler

Sig op - eller bliv fyret: Cardiffs klubejer i åben krig med manager Malky Mackay

Malky Mackay er ikke just perlevenner med sin arbejdsgiver. (Foto: AP)
Malky Mackay er ikke just perlevenner med sin arbejdsgiver. (Foto: AP)

På tærsklen til det opslidende juleprogram har Cardiffs excentriske klubejer Vincent Tan kastet sin klub ud i den hidtil største krise efter oprykningen.

I en email til manager Malky Mackay fremsendt mandag har rigmanden i utvetydige vendinger bedt den anerkendte Cardiff-manager om at kvitte sit job - eller en fyreseddel venter.

Flere engelske aviser skriver her til morgen, at det var Malky Mackays udsagn efter sejren over West Bromwich om, at han håbede på tre forstærkninger i vinterens transfervindue, der har fået Vincent Tan til at tænde af.

- Hans (Vincent Tan, red.) holdning er at på baggrund af de midler, der allerede er afsat, inklusiv det oprindelige transferbudget i sommer på 35 mio. pund, der steg til 50 mio. pund med tillægsaftaler, så har manageren fået den fornødne opbakning.

Se også: Intern uro i Cornelius' CardiffSe også: Cardiff-boss udfordrer Cornelius

- Overforbruget på 15 mio. har gjort Tan Sri meget fortørnet, og det fremprovokerede fjernelsen af sportsdirektør Iain Moody. Som konsekvens vil ikke én eneste penny blive brugt i januar, fastslog klubboss Simon Lim i en officiel erklæring tidligere på ugen.

Den markering er altså fulgt op med den opsigtsvækkende mail-bombe fra Vincent Tan, der bare gør det til et spørgsmål om tid før Michael Laudrups lokale rivaler skal finde en ny manager.

Mailen stiller spørgsmålstegn ved nøgleområder i Malky Mackays virke. Ud over transfer-kritikken, så ytrer Vincent Tan i mailen angiveligt også utilfredshed med resultaterne efter oprykningen samt klubbens spillestil.

Malky Mackay har selv efter modtagelsen af mailen i andre sammenhænge slået fast, at han ikke har til sinde at kvitte jobbet i Cardiff. Cardiff-avisen Western Mail skriver i dag, at Malky Mackay trods krigserklæringen har planer om at føre Andreas Cornelius og holdkammeraterne ind på Anfield Stadium til kampen mod Liverpool i weekenden.

0 kommentarer
Vis kommentarer