Fulham sikrer sig Clint Dempsey

Clint Dempsey vender tilbage til Fulham på en to måneder lang lejeaftale efter først et år i Tottenham og siden et halvt år i Seattle Sounders.

Clint Dempsey i kamp for Seattle Sounders. (Foto: AP/Elaine Thompson)
Clint Dempsey i kamp for Seattle Sounders. (Foto: AP/Elaine Thompson)

Amerikaneren Clint Dempsey er tæt på at lave en lejekontrakt på to måneder med Fulham, mens hans amerikanske klub Seattle Sounders er i vinterhi. Det skriver Premier League-klubben på deres hjemmeside, og manager René Meulensteen glæder sig over tilgangen.

Se også: TV: Grumt sammenstød i Fulham-sejr

- Han er i gang med lægetjekket, så det ser vi på. Det bliver et rigtig stort boost for os. Forhåbentlig kan det blive ordnet.

- Clint har spillet så mange år i Premier League, og vi ved alle, hvor hans styrker er. Han kan komme ind fra venstre eller som andenangriber alt efter, hvem du spiller mod. Det taler til hans fordel, at han vil tilbage hertil. Det er i første omgang for januar og februar, siger Meulensteen.

Se også: Ingen Fulham-kontrakt til ung dansker

Clint Dempsey spillede far 2007 til 2012 i Fulham, inden Tottenham købte ham. De sendte ham videre til Major League Soccer og Seattle Sounders i sommer, og efter et halvt år i USA vender han nu altså tilbage til Premier League for en kort bemærkning for at hjælpe sin gamle klub med at komme væk fra bundstriden.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer