TV: United kickstartet af sjælden Welbeck-perle

Jesus reddede julen for City, mens Rooney fodrede de trængende holdkammerater hos United

Danny Welbeck scorede sit første Premier League-mål på hjemmebane i over et år. (Foto: Jon Super/AP)
Danny Welbeck scorede sit første Premier League-mål på hjemmebane i over et år. (Foto: Jon Super/AP)

Fodboldbyen Manchester er stadig en faktor i toppen af Premier League efter lørdagens kampe, hvor begge mandskaber holdt trit med toppen med sikre sejre.

Efter de krisekradsende nederlag til Everton og Newcastle på hjemmebane, fik Manchester United genetableret en vis ro og orden på Old Trafford med en sikker sejr på 3-1 mod gæsterne fra West Ham.

Wayne Rooney var tilbage på holdet, og det kunne både ses og mærkes.

Først spillede han efter 26 minutter et-to med Danny Welbeck, som bragte værterne foran med sin første scoring på hjemmebane siden oktober 2012.

Se Wehlbecks sjældne scoring:

TV: Welbeck med sjælden - men flot - scoring

Ti minutter senere var det stortalentet Adnan Januzajs tur til at drive gæk med tunge James Collins, da han skudfintede ham væk og scorede behersket med højrebenet.

En afslutning, der fik både manager David Moyes og forgænger Sir Alex Ferguson på benene i jubel.

Se Adnan Januzajs scoring:

TV: Adnan Januzaj med lækker scoring

Tyve minutter før tid viste holdspilleren Rooney formatet igen. Efter et godt gennembrud og en skråpasning fra Antonio Valencia, lagde den røde 10’er behersket bolden til rette for indskiftede Ashley Young, der knaldede læderet op i krogen.

Julen reddet af Jesus
Lige så spektakulært var det, da kraftværket Yaya Toure viste sin mangfoldighed af fodboldevner, da han midt i første halvleg tog tilløb til et frispark lige udenfor straffesparksfeltet og drejede bolden i kassen via undersiden af overliggeren helt ude ved stolpen.

Se Yaya Tourés smukke frisparksmål:

TV: Se Yaya Tourés smukke frisparksmål

Det var hans 11. sæsonmål og et godt rygstød for udebane-skrøbelige Manchester City, der var i London for at besøge Fulham.

Og alt så lyseblåt ud, da Vincent Kompany kort før pausen fra tæt hold kunne skubbe en ripost fra Martin Demichelis’ hovedstød i mål.

Værterne formåede dog at skabe spænding med en hurtig kontra-scoring i starten af anden halvleg, og Kompany var uheldig at udligne med et selvmål af de mere bizare.

Juleglæden var dog kun i fare i kort tid. Så blev den reddet af Jesus. Den hurtige spanier med efternavnet Navas gled igennem og listede bolden under Maarten Stekelenburg, og James Milner lukkede til 2-4.

0 kommentarer
Vis kommentarer