TV: Se Yaya Toures sene kandidat til årets mål

Ivorianeren scorede sit fjerde frisparksmål i denne Premier League-sæson

(Foto: Matt Dunham/AP)
(Foto: Matt Dunham/AP)

For år tilbage skulle de unge drenge 'Bend it like Beckham', når de gik til et direkte frispark.

Talemåden kunne godt trænge til en opdatering, som Manchester Citys Yaya Touré høvler frisparksmål i kassen i denne sæson. 'Turn it like Touré' eller noget i den dur.

Den 30-årige og 188 cm lange midtbanespiller scorede det første mål i Manchester Citys 4-2 udesejr over Fulham på en drøm af et frispark.

En sikker kandidat til årets eller sæsonens bedste frisparksmål i Premier League og såmænd også årets mål. Bolden tager undersiden af overliggeren og kan ikke komme meget længere op i trekanten ...

Se også: TV: United kickstartet af sjælden Welbeck-perle

Målet var Yaya Tourés fjerde i Premier League på frispark i denne sæson, hvilket er flere end nogen andre i ligaen - byrivalernes Wayne Rooney følger med tre frisparksmål.

Perlen var samtidig Yaya Tourés niende Premier League-mål i 17 kampe, hvilket allerede er personlig målrekord. Hans hidtil bedste var otte mål i 35 ligakampe i 2010/11-sæsonen.

Roser for målet var der fra mange sider. Blandt andre Gary Lineker.

- Yaya Touré scorede et af de der fabelagtige frisparksmål, som er ved at blive en af hans specialiteter, lød det fra angrebslegenden.<br /><br /><p><i><b>Frisparksmålet var ikke den ene perle i kampen. Se Manchester City-kaptajnens komiske selvmål:</b></i></p><p>TV: Se Kompanys komiske selvmål</p>
0 kommentarer
Vis kommentarer