Cornelius' manager: Jeg forlader ikke klubben

Cardiffs manager Malky Mackay vil ikke frivilligt trække sig fra sit job

Hvis Malky Mackay skal forlade sit manager-job i Cardiff kræver det en fyreseddel. Han siger ikke op frivilligt. (Foto: Peter Byrne/AP)
Hvis Malky Mackay skal forlade sit manager-job i Cardiff kræver det en fyreseddel. Han siger ikke op frivilligt. (Foto: Peter Byrne/AP)

Malky Mackay, der er er manager i Premier League-klubben Cardiff, har ikke i sinde at indlevere en opsigelse i Andreas Cornelius' klub.

Manageren har ellers fået stillet et kontant ultimatum af klubbens ejer, den excentriske Vincent Tan fra Malaysia. Sig op eller bliv fyret.

Men efter lørdagens 1-3-nederlag mod Liverpool satte Mackay en streg under, at han ikke har tænkt sig at forlade klubben frivilligt.

- Jeg understreger 100 procent, at jeg absolut ikke vil forlade klubben. Jeg er stolt over at lede dette hold. Hvorfor skulle jeg dog ønske at komme væk. I må spørge andre om min fremtid, sagde Mackay til reportere ifølge Sky Sport.

Selv om han ikke frivilligt forlader sædet i Cardiff, var lørdagens kamp efter al sandsynlighed Mackays sidste i spidsen for holdet.

Vincent Tan fløj således fredag aften fra Malaysia til London for at holde krisemøde. Og han var også til stede på Anfield under lørdagens kamp mod Liverpool. Her blev Tan mødt af tilråb fra utilfredse Cardiff-fans, der ikke er enige med ejerens ledelsesstil.

Se også: Medier: Legende favorit som ny Cornelius-chef

Ifølge britiske medier er Tan vred over, at Mackay har bedt om lov til at hente tre forstærkninger i januar transfervindue.

Svaret fra ejeren kom ifølge BBC i form af en mail, hvor Tan kritiserede sin managers indkøb, spillestil og de manglende resultater. Samtidig opfordrede rigmanden Mackay til at sige op, ellers ville der komme en fyreseddel.

Tan vakte stor opsigt, da han i 2010 overtog klubben og ændrede klubtrøjens farve fra blå til rød.

Og tidligere i denne sæson fyrede han Cardiffs rutinerede sportschef, Iain Moody, og ansatte i stedet den ukendte 23-årige kasakher Alisher Apsalyamov.

0 kommentarer
Vis kommentarer