Martinez: Baines er ikke til salg

Everton-manager Roberto Martinez vil ikke af med den stærke engelske landsholdsspiller.

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Leighton Baines har ikke figureret meget på det succesfulde Everton-mandskab i denne sæson på grund af skader, og den engelske landsholdsspiller var i sommerens transfervindue rygtet til Manchester United i flere omgange.

Baines har stadig 18 måneder tilbage af sin kontrakt med Liverpool-klubben, og manager Roberto Martinez vil ikke sælge forsvarsspilleren, inden den kontrakt udløber.

Se også: Everton-talent til behandling i Barcelona

- Hvis jeg vil have en ny spiller, så skal jeg betale det, som spilleren er vurderet til af den anden klub, og så skal spilleren selv beslutte sig for et skifte. Der er ingen, der har tlbudt det beløb, som Leighton er værd, siger Martinez ifølge Sunday Mirror og fortsætter:Se også: TV: Se alle weekendens Premier League-perler

- Som klub har vi ikke brug for pengene. Vi har ikke brug for at justere økonomien, og sådan vil vi gerne have det - at træffe fodboldbeslutninger og ikke økonomiske beslutninger. Vi vil ikke sælge Leighton. Vi er ikke i en situation, hvor vi er nødt til at sælge, lyder det fra Martinez.

Roberto Martinez fortæller endvidere, at ingen af klubbens spillere er til salg, og at man ikke har indledt forhandlinger med Leighton Baines om en eventuel kontraktforlængelse. 

0 kommentarer
Vis kommentarer