Spurs-direktør tilbød at gå med Villas-Boas

Tottenhams Franco Baldini skulle ifølge The Telegraph have tilbudt at forlade posten som sportsdirektør efter fyringen af Andre Villas-Boas

Franco Baldini er fortsat teknisk direktør i Tottenham. (Foto: PA)
Franco Baldini er fortsat teknisk direktør i Tottenham. (Foto: PA)

Tottenham Hotspurs tekniske direktør Franco Baldini tilbød at træde tilbage fra posten efter fyringen af den tidligere manager Andre Villas-Boas tidligere i denne uge. Det skriver avisen The Telegraph.

Se også: Roma-angriber spøger i Tottenham

Tilbuddet blev hurtigt afvist af bestyrelsesformand Daniel Levy, som havde bragt italieneren til klubben på Villas-Boas’ opfordring efter hans arbejde med Real Madrid og Roma i lignende roller, og hans tid som assistent til Fabio Capello på det engelske landshold.

Se også: Bale: Mindre pres i Real end i Tottenham

Gareth Bales verdensrekordsalg til Real Madrid i sommer frigjorde midler til en masse indkøb, der samlet løb op i over 1 milliard kroner. 

Se også: Sherwood vil være permanent i Tottenham

Baldini menes at have haft en stor rolle i at hente spillere som Paulinho, Roberto Soldado og Erik Lamela til klubben, men disse har indtil videre ikke levet op til forventningerne. Især Lamela, som klubben hentede i Roma, mangler endnu at score sit første Premier League-mål, og Baldini skulle derfor føle et medansvar for den relativt dårlig halvsæson. Klubben har i øjeblikket ni point op til Liverpool på førstepladsen.

Se også: TV: Laudrup lukker Tottenham-dør

Men i stedet for at forlade sin post ser 53-årige Baldini nu ud til at skulle hjælpe Villas-Boas’ efterfølger Tim Sherwood, der skal forsøge at bringe holdet tilbage på rette kurs i den hektiske juletid.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer