Spurs-træner: Jeg vil blive her permanent

Den midlertidige Tottenham-manager understreger, at han ønsker jobbet på White Hart Lane permanent efter søndagens vigtige sejr

Tim Sherwood fik søndag sin første sejr med Spurs. (Foto: AP)
Tim Sherwood fik søndag sin første sejr med Spurs. (Foto: AP)

Den vikarierende Tottenham-manager Tim Sherwood fik ikke den bedste start i spidsen for London-klubben, da det blev til et skuffende exit i Capital One Cup tidligere på ugen mod West Ham. Men Sherwood fik vendt skuden i dagens svære udekamp mod Southampton med en flot 3-2-sejr, hvor Christian Eriksen overraskende blev bragt i spil fra start. 

Tim Sherwood var inden fyringen af Andre Villas-Boas nævnt som en mulig permanent erstatning for portugiseren, og englænderen lægger da heller ikke skjul på, at det er hans personlige målsætning.

Se Southampton-stjerne give Tottenham ny hovedpine

- Jeg har aldrig sagt, at jeg vil eller ikke vil have det her job. Jeg er nødt til at snakke med ejeren om, hvordan man ønsker at bringe klubben fremad. Det skal snart ske, for disse spillere har brug for en fast manager. Jeg vil ikke have det her job i 10 minutter. Jeg vil have det i lang tid, ellers ønsker jeg det slet ikke, lyder det klare budskab fra Sherwood, der var tilfreds med specielt anden halvleg i dagens kamp.

- Man skal nyde det, når man vinder. Jeg nød ikke første halvleg, hvor vi var dårlige. Anden halvleg blev bedre, og vi viste kvalitet. Emmanuel Adebayor har ikke spillet længe, så han behøvede ikke motivation, siger Tottenham-manageren.

Tottenham-målmand på skæbnesvanger skovtur

Den vigtige sejr bringer Tottenham op på syvendepladsen, inden West Bromwich venter hjemme i London på Boxing Day.  

    Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer