Wieghorst: Ingen grund til Laudrup-frygt

Morten Wieghorst er sikker på, at Michael Laudrup bliver i Swansea

Michael Laudrup er ikke på vej væk, vurderer Morten Wieghorst. (Foto: Ria)
Michael Laudrup er ikke på vej væk, vurderer Morten Wieghorst. (Foto: Ria)

Selvom Michael Laudrup dagligt sættes i forbindelse med det ledige trænersæde i Tottenham, så behøver Swansea-tilhængerne ikke at frygte, at danskeren er på vej væk.

Sådan lyder det beroligende budskab fra Laudrups assistent, den tidligere FCN-træner Morten Wieghorst.

- Jeg tror ikke, at klubben har grund til bekymring. Vi har set i den tid, han har været her, at han har været sat i forbindelse med flere ledige job og hver gang har han sagt, 'jeg bliver', siger 'Wiggo' til BBC.

Se også: Bliver han den nye Tottenham-træner?

- Vi tror alle på manageren og ved, at han er glad i Swansea. Han har en god gruppe spillere, konstaterer Morten Wieghorst, der ikke er overrasket over interessen.

- Michael har altid tiltrukket interesse, og det er fordi, at han leverer et fremragende arbejde, fordi han er en stor manager og på grund af det, han har præsteret, siger Wieghorst.

Se også: Eriksen-manager: Styrer jeg også holdet i weekenden?

Ifølge spanske Angel Rangel er uvisheden om Laudrups fremtid slet ikke et emne i truppen.

- Vi taler ikke rigtigt om det, siger backen til BBC.

- Vi har alle tiltro til vores manager og ved, at han er glad for at være i Swansea, hvor han råder over en god flok spillere. Hvis han beslutter sig for at skifte, vil vi alle give en stor afsked, fordi han har gjort det så godt for os og klubben, konstaterer Angel Rangel og fortsætter:

Se også: Swansea-back regner med Laudrup

- Vi opnåede store ting med ham i sidste sæson - top 10 i Premier League og sejren i Capitol One Cup. Jeg vil ikke bebrejde ham, hvis han ønsker at fortsætte i en større klub, men jeg tror, at han er glad og tilfreds i øjeblikket.

0 kommentarer
Vis kommentarer