Premier League-spiller anholdt for politi-overfald

James Tomkins blev anholdt natten til søndag, da han overfaldt en politibetjent et par timer efter at have været med i West Hams nederlag til Manchester United.

James Tomkins har dummet sig (Foto: PA)
James Tomkins har dummet sig (Foto: PA)

Lørdag var alt i alt en rigtig møgdag for James Tomkins. West Ham-forsvareren var først med i klubbens 3-1-nederlag til Manchester United på Old Trafford, og nogle timer senere blev han så anholdt.

Det skete uden for natklubben Suger Hut i Essex, og selvom han blev løsladt mod kaution, skal han i retten og forsvare sig 9. januar. Anholdelsen blev desuden bekræftet af det lokale politi, skriver Daily Mail.

- Politiet blev tilkaldt af sikkerhedspersonale fra Sugar Hut Village kort før 00.30 natten til søndag den 22. på grund af uroligheder. Betjente ankom og anholdte James Tomkins, før de sigtede ham for at overfalde en politibetjent, modsætte sig anholdelse og for at være beruset og utilstedelig på et offentligt sted, siger en talsmand fra politiet. 

West Ham har endnu ikke kommenteret på sagen, men det er næppe noget, som manager Sam Allardyce klapper i hænderne over. Især med tanke på klubbens pressede placering blot et point over nedrykningsstregen.

0 kommentarer
Vis kommentarer