TV: Bliver Arsenal snydt for straffe her?

Arsenal og Chelsea spillede en kedelig nullert i Premier League-topbraget, men Arsenal følte sig snydt for straffe

Arsenal-spillerne brokker sig over en hændelse i kampen mod Chelsea (Foto: AP)
Arsenal-spillerne brokker sig over en hændelse i kampen mod Chelsea (Foto: AP)

Der var lagt op til et julebrag af de helt store, da Premier League-topholdene fra Chelsea og Arsenal krydsede klinger lillejuleaften, men det blev til en regulær nytårsfuser i den regnfulde Londonaften.

Gæsterne fra Chelsea var tættest på at tage sejren med Frank Lampards forsøg på undersiden af overliggeren i første halvleg, men Arsenal følte sig også snydt for et straffe.

Hjemmeholdets hurtige højrekant, Theo Walcott, blev fældet i feltet af Chelseas Willian, der fik fat i foden på Arsenal-spilleren. Walcott ser dog ud til at være noget ude af balance. Dommer Mike Dean vinkede afværgende i situationen, men Arsenal-manager, Arsene Wenger, ville have straffe.

- Jeg synes helt ærligt, at der var straffe. Hvis jeg tager fejl, undskylder jeg, men set udefra lignede det et straffe. Jeg har ikke set det på video, sagde han efter kampen.

Du kan selv se situationen i toppen af artiklen.

Se også: Topbrag blev kæmpe fuserSe også: Mourinho efter nullert mod Arsenal: Vi var i kontrol

En anden kontroversiel hændelse i kampen skete faktisk i opspillet til den omtalte situation omkring det ikke givede straffespark. Her blev Arsenals Mikel Arteta stemplet af Chelseas Mikel. Spørgsmålet er, om de er lige gode om det, eller om Chelsea-spilleren burde være straffet for episoden.

Efter kampen var der i hvert fald uenighed mellem de to managere.

- Helt ærligt, så er jeg nødt til at se den igen på tv. På banen så den slem ud, men dommeren var i en god position. Jeg er nødt til at se det igen, sagde Arsene Wenger, mens Chelseas Jose Mourinho sagde:

- De kan godt lide at tude - det er en tradition. Jeg foretrækker at sige at englændere - og jeg kan give jer et eksempel med Frank Lampard - aldrig ville fremprovokere en situation som den.

Du kan se episoden med Arteta og Mikel herunder eller i toppen af artiklen.

Se også: Mourinhos skøre fremtidsforestilling

0 kommentarer
Vis kommentarer