Mourinhos skøre fremtidsforestilling

Chelsea-manageren håber på en lang kontrakt i klubben, og derefter vil han til VM med Portugal eller England

Manager José Mourinho satser på at blive i Chelsea i mange år frem.

Portugiseren, som førte Chelsea frem til det engelske mesterskab i 2005 og 2006, vendte i sommer tilbage til klubben.

- Realistisk håber jeg på, at mod slutningen af mine fire år her, så analyserer vi situationen, og så er både klubben og jeg glade for at fortsætte eller sige stop. Men jeg vil gerne blive i 12 år.

- Jeg bliver 51 år i næste måned. Så jeg vil sige 12 år, og derefter har jeg to år til at føre et landshold til VM. Jeg foretrækker, at det bliver med Portugal. England er min andenprioritet, siger Mourinho til flere britiske medier.

Se også: Hazard: Er lidt bange for Mourinho

Mourinho har aldrig tilbragt fire sæsoner i en klub i en flot karriere, som blandt andet har budt på to Champions League-triumfer - med Porto og Inter.

Han vandt Champions League med Porto i 2004 og blev derefter Chelsea-manager for første gang.

I 2007 stoppede samarbejdet før tid, og året efter fik han trænerjobbet i italienske Inter. I 2010 smuttede Mourinho til Real Madrid, inden han i sommer gjorde comeback i Chelsea.

- Der var en masse klubber, som jeg fik tilbudt at træne. Det var klubber, som kunne få succes med det samme.

Se også: Chelsea øjner topplacering inden jul

- Jeg havde Real Madrid-jobbet. Jeg forlod dem, fordi jeg ville, ikke fordi de ville have mig til det. Jeg havde andre tilbud fra klubber i andre lande, hvor det ville have været nemmere at få succes med det samme.

- Hvis jeg var i Chelsea af finansielle årsager, så ville jeg ikke være her og få en del mindre i løn end i Real Madrid, hvor jeg havde tre år tilbage af min kontrakt.

- Jeg kom ikke her, fordi jobbet var nemt, eller fordi jeg havde et hold, der var klar til at gå efter mesterskabet, eller fordi dette er den bedste kontrakt i mit liv.

- Dette er den værste kontrakt, jeg har haft i seks år. Jeg er her, fordi jeg elsker klubben, og jeg elsker projektet. Det er et anderledes projekt, siger Mourinho.

Chelsea spiller Premier League-topkamp i aften, mandag, på udebane mod Arsenal.

0 kommentarer
Vis kommentarer