Podolskis manglende form kan gavne Bendtner

Nicklas Bendtner står sandsynligvis foran Lukas Podolski, når Arsene Wenger skal sætte sit hold i Arsenal

Nicklas Bendtner kan måske nyde godt af, at Lukas Podolski ikke er i god form, og på den måde få spilletid i det hårde juleprogram. (Foto: AP/Sang Tan)
Nicklas Bendtner kan måske nyde godt af, at Lukas Podolski ikke er i god form, og på den måde få spilletid i det hårde juleprogram. (Foto: AP/Sang Tan)

Lukas Podolski er tilbage på træningsbanen for Arsenal, men den tyske topangriber er endnu langt fra topformen.

Podolskis manglende form som følge af en lang skadespause betyder sandsynligvis, at Nicklas Bendtner fortsat kan regne med spilletid i Arsenals angreb med jævne mellemrum.

Se også: Wilshere: City-fans råbte skældsord om mine børn

- Podolski har ikke spillet siden anden spillerunde, så han mangler lidt kampform.

- Det kan han selvfølgelig kun finde, hvis jeg sender ham på banen, men han har blot trænet med i to uger nu. Jeg må finde ud af, hvornår jeg vil bruge ham, siger Arsene Wenger til Arsenals hjemmeside.

- Vi bliver nødt til at rotere en smule, for vi spiller så mange kampe nu, og vi brugte mange kræfter i den seneste kamp mod Chelsea, siger Wenger med henvisning til mandagens 0-0-kamp mod rivalerne fra London.

Se også: Ingen Bendtner: Derfor skiftede Arsenal aldrig ud

Arsenal skal allerede på banen igen torsdag, hvor holdet besøger West Ham. På søndag skal holdet en tur til Newcastle.

Nicklas Bendtner er - i alle turneringer - startet på banen for Arsenal tre gange i denne sæson, mens han er blevet sendt på banen som indskifter seks gange.

0 kommentarer
Vis kommentarer